Gisada Titanium recensie – Heerlijk fris én kruidig voor de verfijnde man

Als je op zoek bent naar een nieuw dagelijks parfum dat flexibel genoeg is voor zowel werk als vrije tijd én waar je als man een flinke boost in je zelfvertrouwen van krijgt, dan is Gisada Titanium een uitstekende keuze!

Gisada heeft een nieuw parfum gelanceerd, de Gisada Titanium, en het lijkt erop dat ze weer een schot in de roos hebben met dit toegankelijke luchtje. Eerder schreven we al over de Gisada Ambassador, een heerlijk krachtig parfum dat alleen misschien wat te krachtig was voor dagelijks gebruik. Nu komt het merk dus met de Titanium als een aangename verrassing voor wie een subtiele, maar toch aanwezige geur zoekt. En zijn we overtuigd? Já, we zijn overtuigd!

Wat maakt Gisada Titanium anders?

Wat direct opvalt bij het eerste gebruik van Gisada Titanium, is de frisse en kruidige opening. Volgens parfumeur Lucas Sieuzac, de neus achter meerdere geuren van Givenchy en Carolina Herrera, is dit de combinatie van roze peper, artemisia, salie en kardemom die zorgt voor een energieke start van de dag. Het is niet te overweldigend en zet meteen de toon voor een geur die je goed bij blijft zonder te overheersen.

Na deze frisse start, komt het hart van de geur naar voren met noten van lavendel, cederhout, leer, kaneel en sandelhout. Deze mix geeft het parfum een warme, rijke middenlaag die goed werkt zowel in een professionele omgeving als tijdens een avond uit. Het is een veelzijdige geur die zich aanpast aan de omgeving en de drager.

De langdurigheid van de geur

Een van de belangrijkste aspecten van een goed parfum is hoe lang het blijft hangen zonder opnieuw aan te moeten brengen. Gisada Titanium scoort hier goed met een basis van iris, vanille, tonka, patchoeli en sparrenbalsem. Deze combinatie zorgt er volgens de mensen achter Gisada voor dat de geur de hele dag door subtiel aanwezig is, en je niet halverwege de dag op zoek moet naar je flesje om bij te spuiten. En het moet gezegd worden: de parfum blijft heerlijk hangen, op een niet storende manier.

Over de kwaliteit en het uiterlijk van het product

De kwaliteit van Gisada Titanium is te zien aan de ingrediënten en de concentratie van de geurolie. Het gebruik van hoogwaardige componenten betekent dat je minder nodig hebt voor hetzelfde effect, wat de fles langer laat meegaan. Ook de verpakking verdient een vermelding; het flacon met zijn titanium-look voelt stevig en luxe aan, wat het ook een mooi cadeau-idee maakt. De dop wordt met een magneet soepeltjes weer op de fles geklikt.

Is Gisada Titanium het proberen waard?

Als je op zoek bent naar een nieuw dagelijks parfum dat flexibel genoeg is voor zowel werk als vrije tijd én waar je als man een flinke boost in je zelfvertrouwen van krijgt, dan is Gisada Titanium een uitstekende keuze. Sterker nog: het is mijn nieuwe favoriet! Het parfum biedt een goede balans tussen frisheid en diepte, blijft lang hangen en ziet er ook nog eens goed uit op je dressoir. Voor de prijs van €95 voor 50 ml of €135 voor 100 ml, krijg je bij Douglas een kwaliteitsgeur die zijn waarde bewijst in veelzijdigheid en uithoudingsvermogen. Dit maakt het zeker een geur die de moeite waard is om aan je collectie toe te voegen.

Tags:

TheReviewer
Logo