Innr Bridge BG 220 Recensie – Eenvoudig je slimme verlichting verbinden

De Innr BG 220 Zigbee bridge verbindt eenvoudig tot 30 lampen, inclusief die van andere merken. Bedien je verlichting via de app, waar je ook bent. Lees snel verder.

Stel je voor: je komt thuis na een lange werkdag, en het is al donker. Je wilt de lichten aanzetten zonder je schoenen uit te trekken of je tas neer te zetten. Je zoekt naar de afstandsbediening, maar die lijkt spoorloos verdwenen. Herkenbaar? Gelukkig is er een oplossing: de Innr Bridge BG 220. Deze slimme bridge maakt het mogelijk om al jouw Zigbee-lampen te bedienen met slechts een tik op je smartphone. Tijdens mijn test heb ik ontdekt wat deze bridge allemaal te bieden heeft. In deze Innr Bridge BG 220 recensie bespreken we de installatie, de gebruikservaring en de compatibiliteit met andere apparaten. Blijf lezen om erachter te komen of deze slimme gadget de investering waard is!

Pluspunten
  • Eenvoudige verbinding met tot 30 lampen
  • Ondersteunt meerdere merken en types Zigbee lampen
  • Bediening via mobiele app van overal
  • Mogelijkheid om scènes en automatische routines in te stellen
  • Compatibel met spraakassistenten zoals Google Assistant en Alexa
- Minpunten
  • Vereist een wifi-verbinding voor volledige functionaliteit
  • Geen afstandsbediening inbegrepen
  • Geen spatwaterdichte bescherming
  • Delen van gebruikersgegevens vereist bij aanmaken van account

Installatie en gebruiksgemak

De installatie van de Innr Bridge BG 220 is een fluitje van een cent. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en een wifi-verbinding. Na het aansluiten van de bridge op netstroom, download je de Innr-app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met de app kun je eenvoudig je lampen toevoegen door ze te koppelen via Zigbee. **De interface is gebruiksvriendelijk, zelfs voor de minder tech-savvy onder ons.** Binnen een mum van tijd kun je al je lampen in verschillende kamers bedienen, alles vanuit je smartphone. Bovendien ondersteunt de bridge tot wel 30 lampen, dus je kunt je woonkamer, keuken en zelfs je garage verlichten zonder moeite. Heb je meer lampen? Maak je geen zorgen, je kunt eenvoudig een extra bridge aansluiten.

Naast het bedienen van je lampen, biedt de Innr Bridge BG 220 ook de mogelijkheid om scènes en routines aan te maken. Stel je voor dat je ‘s ochtends je lampen wilt laten opkomen in een warme gloed, of dat je ‘s avonds een sfeervolle filmavond wilt creëren met gedimd licht. Met de app kun je dit allemaal instellen. **De automatisering van je verlichting is niet alleen handig, het maakt je leven ook net iets gemakkelijker!** Maar hoe presteert de bridge in de praktijk? Laten we dat eens verder onderzoeken.

Compatibiliteit met andere systemen

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van de Innr Bridge BG 220 is de compatibiliteit met andere smart home-systemen. Naast de Innr-lampen werkt de bridge ook met populaire merken zoals Philips Hue en Ledvance Smart+. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot alleen Innr-producten; je kunt een mix-and-match maken met je favoriete verlichting. **Voor de slimme woningliefhebbers is deze veelzijdigheid een groot pluspunt.** Of je nu al een uitgebreide verzameling Philips Hue-lampen hebt of net begint met het upgraden van je verlichting, de Innr Bridge BG 220 is een uitstekende keuze.

Daarnaast ondersteunt de bridge spraakbesturing via Google Assistant en Amazon Alexa. Dit betekent dat je je lampen kunt bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Heb je je handen vol met boodschappen? Geen probleem, vraag gewoon aan je slimme assistent om de lichten aan te doen. **Dit maakt de Innr Bridge BG 220 ideaal voor een druk gezinsleven of voor iedereen die graag de handen vrij heeft.** Het gebruiksgemak en de integratie met andere systemen maken deze bridge een solide keuze in de wereld van smart home-producten.

Functionaliteit en prestaties

Wat betreft functionaliteit is de Innr Bridge BG 220 een waar werkpaard. De verbinding met je lampen is over het algemeen stabiel, en ik heb geen significante vertraging ervaren bij het schakelen van de verlichting. De app biedt ook opties voor het instellen van timers en het plannen van verlichting, wat ideaal is voor het simuleren van aanwezigheid wanneer je niet thuis bent. **Dit kan ook een extra veiligheidslaag bieden, wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt.** De mogelijkheid om lampen per kamer te bedienen maakt het ook makkelijker om de juiste sfeer te creëren voor elke gelegenheid.

Final verdict: is de Innr Bridge BG 220 de moeite waard?

Al met al is de Innr Bridge BG 220 een uitstekende investering voor iedereen die zijn huis slimmer wil maken. Met een prijs van €29,99 is deze bridge competitief geprijsd in vergelijking met andere smart home-oplossingen die vaak duurder zijn, vooral als je kijkt naar wat de bridge allemaal kan. **De mogelijkheid om verschillende merken te combineren en het gebruiksgemak maken het een aantrekkelijke keuze voor zowel nieuwelingen als ervaren gebruikers op het gebied van slimme verlichting.**

Dus, is de Innr Bridge BG 220 de moeite waard? Absoluut! Voor een betaalbare prijs krijg je een betrouwbaar en veelzijdig apparaat dat je helpt om je verlichting moeiteloos te beheren. Of je nu een paar lampen wilt bedienen of een volledig geautomatiseerd systeem wilt opzetten, deze bridge biedt de nodige functionaliteit en compatibiliteit. Dus waar wacht je nog op? Ga je verlichting slim maken!

Koop dit product nu op Bol.com

Veelgestelde vragen over Innr Bridge BG 220

Hoeveel lampen kan de Innr Bridge BG 220 verbinden?

De Innr Bridge BG 220 kan tot 30 lampen verbinden. Mocht je meer lampen willen aansluiten, dan kun je eenvoudig een extra bridge toevoegen en ze met dezelfde app bedienen.

Met welke lampen is de Innr Bridge BG 220 compatibel?

De bridge werkt met alle Zigbee lampen, inclusief die van Innr zelf, maar ook met lampen van merken zoals Ledvance Smart+, Philips Hue en Aduro Smart.

Kan ik mijn lampen bedienen als ik niet thuis ben?

Ja, je kunt de Innr app overal op je smartphone gebruiken om je lampen thuis te bedienen, zelfs als je niet thuis bent.

Welke spraakassistenten ondersteunt de Innr Bridge BG 220?

De Innr Bridge BG 220 ondersteunt spraakbesturing via Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je je lampen eenvoudig met je stem kunt bedienen.

Hoe lang is de garantie op de Innr Bridge BG 220?

De fabrieksgarantie op de Innr Bridge BG 220 is 2 jaar, wat je zekerheid biedt over de kwaliteit van het product.

TheReviewer
Logo